Urban Athletics

ATLETISMUL IN INIMA ORASULUI

Un nou trend in Europa! Spectacolul atletic in inima orasului!

Dorinta noastra este de a aduce din nou probele atletice intre sporturile ce capteaza interesul si atrag un numar cat mai mare de spectatori.

Pentru aceasta vom lua probele atletice cele mai spectaculoase si le vom aduce de pe stadion in inima orasului. Astfel ca, experienta spectatorilor va fi una cu adevarat speciala, acestia putand vedea de aproape sportivii de elita, cum isi depasesc propriile recorduri si, de ce nu, poate si recordurile nationale si internationale.

URBAN ATHLETICS

La cea de a doua editie si o proba de 3km, care se adauga astfel curselor de o mila si 800m!

Pe viitor, ne dorim insa sa aducem si alte probe atletice spectaculoase, probe care credem ca vor fi apreciate de spectatori intr-un nou decor, cel urban.

Pe modelul evenimentelor de success din Marea Britanie, Great City Games, ne dorim sa aducem in cadrul Bucharest Urban Atheltics si probele de saritura in lungime, triplusalt & saritura in inaltime. 

MILA – 1.609 metri

Proba de o mila este, pur si simplu, unul din cele mai grele teste de viteza si anduranta. Este o distanta mai lunga fata de probele de sprint dar mai scurta decat probele de fond (ex: 5k, 10K).

Daca tocmai te-ai apucat de alergare si iti cauti un eveniment pentru a experimenta atmosfera de concurs, o cursa de o mila este tocmai ce ai nevoie.

Daca esti un alergator mai experimentat care are poate si curse de maraton in palmares, o cursa rapida te poate ajuta la dezvoltarea vitezei ce iti va fi benefica si la cursele mai lungi.

Rezultate